Rólunk

Történetünk röviden

Az 1990-es évek elején Magyarországon több házi sörfőzde alakult, ekkor hozta létre Kárpáti János a Kárpi Sörfőzdét, ami mostanra fia Kárpáti Attila munkájával kiegészülve igazi családi vállalkozássá nőtt. Az első sörünket 1991 nyarán fűztük le. Évről évre kis változtatásokkal, folyamatos tökéletesítéssel sikerül egyre jobb és tartósabb sört főznünk.

Indulásunkkor az országban kb. 350 házi sörfőzde volt, körülbelül 50 működő üzem maradt. Nekünk a nehéz gazdasági helyzet ellenére sikerült talpon maradnunk, fejlődnünk. Ez elsősorban a jó minőség, és az alacsony ár megtartása iránti elkötelezettségünknek köszönhető. Bizonyítva, hogy a jó sör nem zárja ki az olcsó sör megteremtését.

Az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a különleges minőségű úgynevezett kézműves kisüzemi sörök. Ezt az irányt felismerve és az újonnan megjelenő igényt szem előtt tartva, a Kárpi Világos pils típusú sörünk mellett már kínálunk egy félbarna szűretlen búzasört Kárpi Búza, illetve egy barna lager sört Kárpi Barnamedve néven.

Szezonális újdonságként pedig a Kárpi Tropic, Kárpi Narancs és Kárpi Citrom kínál gyümölcsös ízélményt a különleges házi sörök rajongóinak.